The Sweetlake Rock ‘n Roll Revival #10

Lade Karte ...

Datum und Uhrzeit
Date(s) - 09.07.16
10:00 - 22:00

Veranstaltungsort
Oosterheemplein


The Sweetlake Rock ‘n Roll Revival #10

GRATIS OPEN-AIR ROCK ‘N ROLL DAG in Zoetermeer
Aanmelden Kramen, Bands of Auto? of meer zien ga naar:
http://www.rocknroll-revival.nl/

The Buddy Presley Band
In 1959 verongelukt Buddy Holly tijdens zijn vliegreis door een dodelijke sneeuwstorm (Samen met Ritchie Valens & the Big Bopper). Nadat Elvis Presley het leger uitkwam had hij nog een 30-film contract lopen met Paramount, wat er voor zorgte dat hij 8 jaar lang geen live shows kon doen.
Twee van de grootste rock n roll artiesten aller tijden, die ooit de lokale podia opgeluisterde in de vroege jaren ’60. Een tragedie en een zakelijke deal dat er voor zorgde dat hun fans werden beroofd van de intieme, rauwe voorstellingen, waarnaar ze zo innig verlangde.

Tot nu…
Als Buddy die dag niet had gevlogen en Elvis zou geen contract hebben gehad, dan zou den dingen heel anders zijn geweest. Voor de eerste keer, zie u de muziek van Buddy en Elvis de manier waarop het had kunnen zijn.
Een strakke, swingende band die een doorgewinterde backline met de geweldige prestaties van Dave B, een liefhebber en fan van deze twee muzikale grootheden en je hebt de ultieme muzikale ervaring.
Voor de eerste keer ooit, zie de twee grootste invloeden op rock and roll samen touren.
Ladies & Gentlemen, wij stellen u voor, The Buddy Presley Band!
http://www.thebuddypresleyband.co.uk/
Like them @ Facebook: https://www.facebook.com/TheBuddyPresleyBand

The Backseat Boppers
“Backseat Boppers is een Belgische band ontstaan in het jaar 2013. Deze 4 vetkuiven, brengen jullie terug naar de roots van de muziek!
Met rockabilly & surf, brengen de Backseat Boppers jullie een onvergetelijke muziekervaring. Al springend, schreeuwend, gillend en rollend maken ze elke bar of podium onveilig! Stilstaan is gewoon onmogelijk…..”
http://www.backseatboppers.be/
Like them @ Facebook: https://www.facebook.com/groups/284515865003554/


Big Caz & the Bobs
Met zijn grote kuif en bruisend van energie, dendert Big Caz, samen met zijn Bobs de podia van Rock en Rollend Nederland over.
Big Caz is een Rock ’n Roll sensatie met een knipoog. Big Caz doet niemand na, maar brengt het verhaal van de Rock ’n Roll op zijn manier.
Big Caz & the Bobs is een Rock ‘n Roll band die garant staat voor een geweldige show in de fifties en sixties stijl. Sfeer en spektakel voor jong en oud, om op te dansen en om naar te kijken, het plezier en enthousiasme spat ervan af!
http://bigcaz.nl/
Like them @ Facebook: https://www.facebook.com/bigcaz.nl/


The Boogie Dogs
The Boogie Dogs is een rock & Roll band die in 2011 is opgericht door Daniel Bethlem. De Boogie Dogs brengen Rock & Roll in de stijl van het ‘Million Dollar Quartet’ Jerry Lee Lewis, Carl Perlins, Johnny Cash en Elvis Presley. Deze heren werden op hun beurt weer beïnvloed door Chuck Berry, volgens Jerry Lee Lewis the one and only ‘ King of Rock’.
http://www.boogiedogs.nl/
Like them @ Facebook: https://www.facebook.com/theboogiedogs/

The Magic Strangers
Na het uiteen vallen van The Magic Strangers hebben 3 leden van de laatste formatie, in 1998 na een reünie, het plan opgevat om samen weer te starten met The Magic Strangers.
The Magic Straners waren in de jaren zestig een bekende Haagsche Rockband in de regio met als thuishonk de “Oude Marathon Rolschaatsbaan” aan het einde van de Sportlaan en later de Rolschaatsbaan in het Zuiderpark.
Ook buiten de regio Den Haag waren ze bekend. Er werd voor die tijd een unieke tournee gemaakt naar Engeland in november 1965 en  gespeeld in diverse clubs waar ook de bekende Engelse Bands regelmatig speelden.
Diverse platen en tv opnamen zijn gemaakt o.a. in de Anneke Grönloh Kerstshow in december 1964, AVRO’S Combo TV met Jos Brink en de Eddy Go Round Show in 1965, nog niet in kleur
maar alles in zwart-wit.
http://www.themagicstrangers.nl/

(c) The Sweetlake Rock ‘n Roll Revival #10

Dance to the 60’s
Natuurlijk ontbreken de dansers van Dance to the 60’s niet op deze dag….
Zij zullen een aantal van hun dansshows tonen tussen de bands door.
De leden van ons showteam stralen één en al enthousiasme, respect en kwaliteit uit, zij zijn diverse malen te zien geweest in TV programma’s als: Idols, Everybody Dance Now, Tijd Voor Max, Nederland In Beweging, een UPC Reclame, Een Special van Herman van Veen, De BZT Show, Het Kersthuis (TV West), Hoezo? Van Bart Peters en Man Bijt Hond. Verder treden zij regelmatig op bij diverse evenementen en feesten.
Het leuke aan deze dag is dat er ook veel dansers komen van bevriende dansscholen uit andere delen van Nederland & Belgie… en niet alleen Rock ‘n Rollers maar ook Rockabilly’s en Lindy Hop dansers.
http://www.dancetothesixties.nl/
Like them @ Facebook: https://www.facebook.com/rocknrolldans

Classic Cars:
De mooiste classic cars zullen in en om het winkelcentrum staan, Veel chroom van o.a. Caddilacs, Chevrolets en andere bakende merken. Vergeet uw fototoestel niet want ook deze rock-mobielen stelen de show!


Fifties Markt
Op deze retromarkt zijn attributen te zien en te koop uit de fifties en sixties. Ook is er een groot aanbod van diverse kleding uit die periode, alsmede rock ‘n’ roll dansschoenen. Heel veel hebbedingetjes, maar ook CD’s, platen en DVD’s.

 

Weitere Informationen:
https://www.facebook.com/events/1066239316769741/

Schreibe einen Kommentar